Brännkyrkagatan

Här i den vackra fastigheten på Brännkyrkagatan byter Sofia Rör ut alla radiatorventiler och stamventiler för att sedan justera in hela systemet så att man får jämn utvinningsbar värme i hela huset. Detta är bra både för komforten och ekonomin då det inte slösas massa värme på en stam medan en annan står nästan kall. 

Stambyte i sekelskifteshus att vara stolt över

– När vi utför ett stambyte i en fastighet ska man vara stolt när man går härifrån, säger Fredrik Eriksson, platschef i uppdraget för bostadsföreningen på Engelsbrektsgatan 12 i Stockholm, en klassisk fastighet från förra sekelskiftet.

Totalentreprenad med respekt för hus och boende

De nio ”blyertspennorna” på Danviksklippan som byggdes 1940-45 anses av många som de mest lyckade punkthusen vi har i landet. Ett stambyte här måste också hanteras med respekt för fastigheten och de boendes krav.

Radhusområdet byter hela sitt dolda undre

Med start nu i juli kommer Sofia Rör byta samtliga kulvertar, avloppsstråk och stammar för vatten, värme och VVC under och mellan radhusen till de 93 bostäderna hos bostadsrättsföreningen Steghöjden på Skebokvarsvägen i Högdalen.

Under husen i Haninge

Vi befinner oss under husen i Brf Loke i Haninge just nu och byter samtliga avloppsrör i krypgrunderna. Detta i uppdrag av Bostadsrättsföreningen Loke som var i behov av nya rör då dom gamla var både rostiga och trasiga. 

vattentätt uppdrag hos ockupanterna

Under juli-augusti ansvarar Sofia Rör för uppdraget att byta huvudstammarna hos Brf Ockupanten, platsen där den klassiska Mullvadsockupationen ägde rum för 35 år sedan och som också är bakgrunden till bostadsrättsföreningens namn.