Välkommen till Sofiarör

PROBLEMLÖSARE MED TOTALANSVAR!
Ring oss: 08-642 54 40

Välkommen till Sofiarör

VI LÖSER ERAT PROJEKT!
Ring oss: 08-642 54 40
Vårt mål är att våra kunder alltid skall känna att när de anlitar oss på Sofia Rör har de tryggheten av att ha anlitat en professionell entreprenör som tar ansvar för att uppdraget blir utför på ett tekniskt riktigt sätt, att det blir utfört i rätt tid och till rätt pris.

Välkommen till Sofia Rör

Sofia Rör AB grundades redan 1989 och har många års erfarenheter från VVS-branschen. Här finns en stor samlad kompetens inom alla arbeten som rör värme, vatten, kyla och stadsgas. Genom kontinuerlig utbildning av vår personal säkrar vi att vår kompetensnivå alltid är hög och våra möjligheter att hänga med i den tekniska utvecklingen. Vi vill kunna hålla en fullgod service genom att hitta flexibla lösningar på olika problem. Inget jobb är för stort eller litet för oss.
Image
Image

Kontakt oss idag

Namn *
Email *
Telefon
Beskriv ditt ärende *

Våra Tjänster

Stambyten i fastigheter & radhus

Stambyten i fastigheter & radhus

Många föreningar och fastigheter står inför det stora arbetet med Stambyte. Att utföra detta kräver både stor planering och logistik vilket vi har stor erfarenhet av och ser till att ni från första besök till slutstädningen ska känna er trygga i att ni valde just Sofia Rör att ta hand om hela stambytet.
Relining

Relining

Vissa omständigheter gör att man inte kan byta avloppen utan stora ingrepp i fastigheten och då kan man använda sig av metoden relining. Det innebär att man lägger en ny beläggning på insidan av det gamla röret istället för att byta det.
Avtalsservice mot fastighetsförvaltare, företag & bostadsrättsföreningar

Avtalsservice mot fastighetsförvaltare, företag & bostadsrättsföreningar

Att ha en kontakt att ringa när man snabbt önskar få service utförd har blivit väldigt uppskattat av fastighetsförvaltare och företag. Vi jobbar ständigt med att teckna nya avtal och knyta kontakter för att alla ska känna sig säkra på att när man ringer oss så utför vi arbetet både snabbt och med finess.
Totalentreprenader

Totalentreprenader

Vi jobbar mycket med att hålla i hela entrepenader själva för att kunden ska få den bästa service samt information under byggets gång och veta att Sofia Rör ansvarar för hela bygget och ser till att kvalliten håller högsta nivå.
Badrumsrenoveringar

Badrumsrenoveringar

Vi hjälper både privatpersoner och företag med att renovera badrum. Vi tar på oss hela ansvaret vid renoveringen och använder oss bara av godkända underleverantörer som innehar alla certifikat och intyg som behövs.

Våra kunder behöver aldrig undra över var ansvaret ligger.


Det ligger hos oss. Genom att anlita oss som totalentreprenörer, slipper ni också de dyra och arbetskrävande momenten med många olika anbudsförfaranden för de olika delarna av det arbete som ska utföras. Framför allt ger det kunderna också tryggheten att vi tar ansvaret för att varje arbetsmoment utförs fackmannamässigt och ansvarsfullt. Vårt sätt att ta ansvar för helheten har gett oss en mängd trogna kunder, både stora och små. Handelsbanken har varit vår största kund sedan starten. Andra stora kunder är bland annat AMF, ISS, Nordstaden, HSB, Caverion, Handelsbanken, BRF Tallgården, DIPART samt många enskilda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Kontakta oss

Bra service är den kunden är nöjd med.


Genom kontinuerlig utbildning av vår personal säkrar vi våra möjligheter att hänga med i den tekniska utvecklingen. Vi vill kunna hålla en fullgod service genom att hitta flexibla lösningar på olika problem. Till vår hjälp har vi tolv stycken fullt utrustade servicebilar/bussar. Den bästa servicen är naturligtvis att göra ett fullgott jobb som kunden blir nöjd med. Långvariga och förtroendefulla affärsrelationer är alltid lönsamma för alla parter.
Kontakta oss

Telefon och email

08 642 54 40
info@sofiaror.se

Besöksadress

Harpsundsvägen 164
12459 BANDHAGEN