Våra tjänster

Stambyten i fastigheter & radhus

Stambyten i fastigheter & radhus

Många föreningar och fastigheter står inför det stora arbetet med Stambyte. Att utföra detta kräver både stor planering och logistik vilket vi har stor erfarenhet av och ser till att ni från första besök till slutstädningen ska känna er trygga i att ni valde just Sofia Rör att ta hand om hela stambytet.
Relining

Relining

Vissa omständigheter gör att man inte kan byta avloppen utan stora ingrepp i fastigheten och då kan man använda sig av metoden relining. Det innebär att man lägger en ny beläggning på insidan av det gamla röret istället för att byta det.
Service, underhåll & reparationer

Service, underhåll & reparationer

Vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen i staden brukar vi säga och det finns inga jobb som är för små eller för stora utan vi ser alltid till att lösa problemet både snabbt och smidigt. Många arbeten har vi nu infört fast pris på som t.ex Wc byte, ny kökskran eller sätta upp ett nytt handfat. Läs mer här om våra erbjudanden.
Vattenskador & försäkringsärenden

Vattenskador & försäkringsärenden

Vi hjälper till när olyckan varit framme och kan ta på oss hela arbetet från fuktmätning, upprivning, ombyggnad samt återställning. Vi har arbetat mot många försäkringsbolag vid deras ärenden och ser alltid till att alla är nöjda vid avslutat arbete.
Avtalsservice mot fastighetsförvaltare, företag & bostadsrättsföreningar

Avtalsservice mot fastighetsförvaltare, företag & bostadsrättsföreningar

Att ha en kontakt att ringa när man snabbt önskar få service utförd har blivit väldigt uppskattat av fastighetsförvaltare och företag. Vi jobbar ständigt med att teckna nya avtal och knyta kontakter för att alla ska känna sig säkra på att när man ringer oss så utför vi arbetet både snabbt och med finess.
Totalentreprenader

Totalentreprenader

Vi jobbar mycket med att hålla i hela entrepenader själva för att kunden ska få den bästa service samt information under byggets gång och veta att Sofia Rör ansvarar för hela bygget och ser till att kvalliten håller högsta nivå.
Badrumsrenoveringar

Badrumsrenoveringar

Vi hjälper både privatpersoner och företag med att renovera badrum. Vi tar på oss hela ansvaret vid renoveringen och använder oss bara av godkända underleverantörer som innehar alla certifikat och intyg som behövs.
Undercentraler, fjärrvärme, bergvärme

Undercentraler, fjärrvärme, bergvärme

Vi byter ut hela undercentraler åt bostadsrättsföreningar i hela Stockholm och svetsar även på Primärsidan med våra licensierade svetsare.
Kulvertarbeten

Kulvertarbeten

Många bostadsrättsföreningar har kulvertar mellan husen som är gamla och läcker vilket kostar dom stora summor varje år i uppvärmningskostnader och läckage. Vi arbetar med erfarna grävare och har stor erfarenhet av att byta ut kulvertar.

Telefon och email

08 642 54 40
info@sofiaror.se

Besöksadress

Harpsundsvägen 164
12459 BANDHAGEN